Φροντίδα εργαλείων

Για την σωστή συντήρηση των εργαλείων σας.

AF865
Περιγραφή Αυτοστεγανοί φάκελοι για την αποθήκευση εργαλείων που έχουν ήδη αποστειρωθεί Δυνατότητα αποστείρωσης μαζί με τον φάκελο σε αυτόκαυστους κλιβάνους. Με δείκτη στειρότητας στην πλευρά του χαρτιού. ( ο δείκτης θα γίνονται καφέ σε επαφή με την αποστείρωση σε αυτόκαυστο ). Πώς να το χρησιμοποιήσετε : πλύνετε και να καθαρίστε προσεκτικά τα εργαλεία για την αποστείρωση , φροντίζοντας ιδιαίτερα να μην αφήσετε   βιολογικά κατάλοιπα . Επιλέξτε το σωστό μέγεθος φακέλου , βάλτε το εργαλείο σε αυτό και  κλείστε το ανοικτό άκρο . Τοποθετήστε το μέσα στο αυτόκλειστο με την χάρτινη πλευρά επάνω . Μέγεθος του φακέλου :  Πλάτος 9 εκ, μήκος 26 εκ. 200 τεμ / πακ.
19,16
Μη Διαθέσιμο
AF870
Περιγραφή Αυτοστεγανοί φάκελοι για την αποθήκευση εργαλείων που έχουν ήδη αποστειρωθεί Δυνατότητα αποστείρωσης μαζί με τον φάκελο σε αυτόκαυστους κλιβάνους. Με δείκτη στειρότητας στην πλευρά του χαρτιού. ( ο δείκτης θα γίνονται καφέ σε επαφή με την αποστείρωση σε αυτόκαυστο ). Πώς να το χρησιμοποιήσετε : πλύνετε και να καθαρίστε προσεκτικά τα εργαλεία για την αποστείρωση , φροντίζοντας ιδιαίτερα να μην αφήσετε   βιολογικά κατάλοιπα . Επιλέξτε το σωστό μέγεθος φακέλου , βάλτε το εργαλείο σε αυτό και  κλείστε το ανοικτό άκρο . Τοποθετήστε το μέσα στο αυτόκλειστο με την χάρτινη πλευρά επάνω . Μέγεθος του φακέλου : Πλάτος 6εκ., μήκος 10 εκ. 200 τεμ / πακ.
15,92
Σε Απόθεμα
+
20-15-12-078
Έτοιμο προς χρήση αλκοολούχο διάλυμα για ταχεία απολύμανση ιατρικών και οδοντιατρικών εργαλείων, ιατροτεχνολογικών συσκευών, εξαρτημάτων και επιφανειών ιατρικού εξοπλισμού. Δεν χρειάζεται αραίωση και προορίζεται για γρήγορη απολύμανση και καθαρισμό επιφανειών και εργαλείων σε...
9,65
Σε Απόθεμα
+
20-15-13-040
Septoquat AM MD Απολυμαντικό – Καθαριστικό Εργαλείων  Είναι κατάλληλο για χρήση σε λουτρά υπερήχων. Διαθέτει ευχάριστο άρωμα. Έχει βακτηριοκτόνο, φυματιοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο (HBV , HIV ) δράση Το διάλυμα που παρασκευάζεται είναι ενεργό 7 έως 14 μέρες Διαλύεται στο νερό,  το 1lt   δίνει 100lt απολυμαντικού διαλύματος Δεν περιέχει αλδεΰδες, φαινόλες, χλώριο.  
20,34
Σε Απόθεμα
+