Πρωτοπόρος στην περιποίηση των φυσικών νυχιών, η εταιρεία Seche κερδίζει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών - τεχνιτριών νυχιών και των καθημερινών γυναικών που απαιτούν ανώτερη ποιότητα προϊόντων για να δημιουργούν υπέροχα και δυνατά φυσικά νύχια. Από το 1991 η πατενταρισμένη φόρμουλα των Seche-Vite έχει παραμείνει η Νο1 σε πωλήσεις παγκοσμίως, γυαλιστικών και στεγνωτικών για νύχια. H Seche είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία που παράγει επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για την περιποίηση των φυσικών και μη νυχιών.Σήμερα η Seche είναι αφιερωμένη στον επαγγελματία τεχνίτη - αισθητικό. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε την δουλειά των επαγγελματιών αποδοτική και ικανοποιητική, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξυπηρέτηση έτσι ώστε να μπορούν να ανταποδώσουν στους πελάτες υψηλής ποιότητας επαγγελματικό μανικιούρ. Ξεχωρίστε τη δουλειά σας με λάμψη και διάρκεια!

Feel Complete, Feel Seche!

 

83037
Base Μοναδική φόρμουλα κρυστάλλων του Αργίλου και πηλού αλεσμένου. Έχει μια απίστευτη δυνατότητα να λειαίνει και να κρατάει το βερνίκι πάνω στην βάση. Έχει απαλή ιριδίζον εμφάνιση, “είναι όμορφο και καθαρό” (VOGUE MAGAZINE). Κατάλληλο για νύχια με ραβδώσεις ή ατέλειες. Όπως επίσης προστατεύει από τα έντονα χρωστικά μανό. (14ml)
10,00
Σε Απόθεμα
+
83045
Restore Διαλυτικό. Το Μοναδικό διαλυτικό για να επαναφέρεις το Seche Vite στην αρχική του πυκνότητα. Παράλληλα χρησιμοποιείται με όλα τα μανό της αγοράς, χωρίς να χαλάει η σύνθεση του.  Διατίθεται σε συσκευασία 14ml
8,90
Σε Απόθεμα
+
83142
SECHE Ultra-V UV Στεγνωτικό. Το Seche Ultra-V στεγνώνει το βερνίκι νυχιών σε λάμπα UV σε μόλις 3 λεπτά. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Seche Vite και αφαιρείται με ασετόν. (14ml)
15,00
Σε Απόθεμα
+
83105
SECHE Vite   Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών. Το Seche Vite παραμένει πάνω από μια δεκαετία το πιο λατρεμένο, Νο 1 σε πωλήσεις! Το Seche Vite είναι καινοτομικό, πατενταρισμένο, Α’ τάξης προϊόν. Η φόρμουλα του επιτρέπει να διεισδύει στο βερνίκι μέχρι την βάση, δημιουργώντας μια σκληρή επικάλυψη πάνω στο νύχι για ένα αποτέλεσμα μέγιστης διάρκειας. Δεν υπάρχει εφάμιλλο προϊόν του Seche Vite. Τα νύχια σας θα τα αισθάνεστε πιο μεταξένια, δυνατότερα και δεν θα ξεφλουδίζουν. Περνιέται αμέσως μετά τη δεύτερη στρώση βερνίκι.  
15,00
Σε Απόθεμα
+
65646
SECHE ViVe   NEO!! Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών. Λάμψη Gel χωρίς λάμπα. Γρήγορη αφαίρεση με Aceton ή Non-Aceton   14ml
16,00
Σε Απόθεμα
+
Φίλτρα προϊόντων
Τιμή

 – 

  • ‎€8
  • ‎€16